VOOR OUDERS

Het komt regelmatig voor dat ouders wel eens vastlopen met de opvoeding. Je wordt er onzeker door en je vraagt je af waarom het niet lukt om grip te krijgen op je kind(eren)? Je vraagt je af: “wat speelt zich toch af in het hoofd van mijn kind? Ik zie dat hij hulp nodig heeft maar hij laat mij niet toe….”Zelf heb je al van alles geprobeerd om je kind te helpen, maar lukt het gewoon ‘even’ niet. En soms zie je het dan ook even helemaal niet meer zitten…. Hulp vragen is niet erg! Door hulp te vragen neem jij juist de controle over je hulpvraag.

Ik kijk daarom graag met je mee om te onderzoeken wat ik kan betekenen om jullie weer op de juiste weg te krijgen. Iedereen is welkom! Soms volstaat één sessie al, soms zijn er meerdere sessies nodig, afhankelijk van hoe complex een situatie is.

Ik coach kinderen, jongeren en ouders vanuit mijn hart en op een professionele manier. Door bewustwording van eigen kracht en kwaliteiten en met oprechte aandacht, grote
betrokkenheid en veel enthousiasme! Mijn doel is kinderen, jongeren en ouders/opvoeders vol vertrouwen en met plezier in het leven te laten staan. Zij mogen trots zijn op zichzelf want ieder mens is mooi en uniek. Daarbij is het toch de wens van iedere ouder dat zijn/haar kind gelukkig is en (weer) goed in zijn vel zit?

 

Heeft u vragen of zit u ergens mee, schroom dan niet om contact op te nemen met Buro Kick.

Wil je dat ik contact met je opneem?