WAT ANDEREN ZEGGEN

Onze dochter (9) zat al een poos niet lekker in haar vel. Was onzeker en piekerde veel. Dankzij de coaching van Buro Kick kan ze nu veel beter omgaan met het piekeren. Ze is nu niet meer zo onzeker en gebruikt de tips die Annemiek haar gegeven heeft. Zelf heb ik Annemiek als een zeer prettige coach ervaren. Mocht er in de toekomst weer hulp nodig zijn dan weten we nu waar de juiste coach te vinden is!

Mineke (34)

Annemiek is een fijne professionele kindercoach/therapeut. Onze dochter (10), maar ook wij als ouders, hebben veel aan haar sessies gehad. Annemiek denkt heel goed mee met de situatie en biedt tips en adviezen. Ze heeft onze dochter en ons (weer) vertrouwen gegeven in veel zaken en heeft altijd alles helder en liefdevol benaderd. Echt een aanrader!

Lisette (40)

Bij Annemiek, eigenaresse van Buro Kick voel je je direct op je gemak! Annemiek is een ontzettend lieve en zorgzame vrouw. Staat altijd voor iedereen klaar en denkt graag met je mee. Ze heeft het hart op de juist plek, is duidelijk, eerlijk en vastberaden om je te helpen. Een echte aanrader dus!

Lisa (26)

Kinderen zijn in goede handen bij Annemiek, uitstekende hulp en coaching mét resultaat.

Fenette

Annemiek is integer, hartelijk en biedt een warm plekje voor ieder kind, professioneel, kundig en adequaat!

Manon (37)

Een kindercoach die het kind ziet, het beste uit het kind wil halen, samen met het kind en ouders.

Rosa (39)

Annemiek is professioneel, positief en doet er alles aan om je kind vooruit te helpen; super fijn dat iemand met kennis en ervaring met je meeloopt in een bij tijd en wijle moeilijk proces!

Marjolein (41)

Door haar enthousiaste, krachtige, positieve en lieve karakter en uitstraling krijgt Annemiek het voor elkaar om een fantastisch resultaat te boeken. Als je kind ergens mee zit, of je zit zelf ergens mee: schroom niet om Annemiek te benaderen. Echt een topper!

Corne (36)

Annemiek is een warm en integer persoon waardoor kinderen zich snel vertrouwd voelen. Haar ervaring in het onderwijs maakt dat ze weet en herkent waar kinderen mee kunnen worstelen tijdens de schoolleeftijd

Olga (38)

Annemiek in kernwoorden: positief, vrolijk, energiek, creatief, respectvol, eerlijk, duidelijk, kan goed luisteren en analyseren, oplossingsgericht, ziet het kind én zijn ouders.

Sandra (45)

Bij Annemiek voel je je op je gemak. Ze is heel toegankelijk, open en enthousiast. Iemand die goed begrijpt hoe je met kinderen moet communiceren.

Eline (37)