EEN KIJKJE IN ONZE PRAKTIJK

EEN KIJKJE IN ONZE PRAKTIJK

Annemiek van Ginkel Annemiek van Ginkel 28 augustus 2020 Blog
Leestijd: 2 minuten

In één van mijn eerdere blogs heb ik je al meegenomen in hoe het allemaal is begonnen. Ooit gestart in het onderwijs, maar nu de vrijheid opgezocht om er juist voor het individuele kind er te kunnen en mogen zijn, voor diegene die het juist zo hard nodig heeft. Net dat extra steuntje in de rug te kunnen geven. Een kind weer zien stralen. Dat is wat ik iedereen zo gun!

Maar wat heb je daar voor nodig? Ervaring? Ja, maar die heb ik al omdat ik al die jaren al intensief met kinderen en ouders werk. Een website met blogs. Zeker weten, ik wil namelijk in gesprek blijven met iedereen waarvoor ik iets kan betekenen.

Maar wat is er verder belangrijk als ik met uw kind aan het werk ga? Een praktijkruimte natuurlijk. Een eigen fijne ruimte. Nee…geen stoffige achterkamer en geen donker hok. Nee….juist veel licht met kleurrijke accenten maar tòch rustig. Speels maar niet té druk.
Een mooie ronde tafel met heerlijke stoelen om samen met uw kind aan het werk te gaan. Heerlijke fauteuils om met de ouders het traject te evalueren. Een klein werkplekje waar ik mijn verslagen en administratie uit kan werken. En uiteraard; speelgoed, knuffels, boeken, kleurpotloden en stiften, spelletjes, werkkaartjes, bloemen en zelfs slingers.
Ja, ik ben er klaar voor!

Het resultaat van de praktijk mag er zijn! Een ruimte waar ik me op mijn gemak voel. Een ruimte waar mijn kinderen maar al te graag zijn als ik er ook ben. En als mijn kinderen hier graag komen, dan hoop ik dat uw kind zich hier ook op zijn/haar gemak voelt!

Wie weet, mag ik hier binnenkort wel met uw kind aan het werk gaan!

Wil je meer zien van mijn praktijk, bekijk dan de pagina OVER BURO KICK of kom gezellig langs.

 

Groetjes Annemiek