KINDERCOACHING EN JONGERENCOACHING IS TOCH “ONBETAALBAAR”?!

KINDERCOACHING EN JONGERENCOACHING IS TOCH “ONBETAALBAAR”?!

Annemiek van Ginkel Annemiek van Ginkel 16 oktober 2020 Blog
Leestijd: 2 minuten

De afgelopen maanden heb ik onwijs veel leuke reacties ontvangen. Ik ben in gesprek geweest met diverse instellingen en organisaties, heb kennis gemaakt met veel ouders én heb al verschillende kinderen mogen begeleiden in mijn nieuwe praktijk. De kinderen die ik mag begeleiden zie ik stralend naar huis gaan, en dat is waar ik het voor doe! Daar krijg ik een kick van. Dat gun ik ieder kind én iedere ouder!

Iedereen gunt zijn kind toch het mooiste en beste? Bij Kindercoaching en Jongerencoaching is daar een financiële investering voor nodig; een gemiddeld traject (Pakket 1) bevat vijf sessies met het kind zelf (en daarbij nog evaluatiesessies met ouders, werkmateriaal, eindgesprekken etc.). De reguliere kosten voor dit pakket zijn 599,00. Een investering met een hoog rendement.

Alleen….dit is niet voor iedereen betaalbaar. De kosten worden niet vergoed vanuit de Ziektekostenverzekering en is er niet altijd de beschikking over een Persoonsgebonden Budget (PGB). Ook zijn er gezinnen die het in deze tijd financieel gezien moeilijk hebben. Misschien zijn uw inkomsten door achteruitgegaan of bent u zelfs uw baan verloren…..

Om ook déze kinderen, jongeren en hun ouders te kunnen begeleiden heb ik besloten om per jaar voor vijf kinderen een uitzondering te maken door de prijs van Pakket 1 te verlagen van 549,00 naar 387,00! Hiermee hoop ik Kindercoaching en Jongerencoaching dan ook toegankelijk te maken voor gezinnen die het financieel moeilijker hebben.

Wil je dat ik contact met je opneem, vul dan even het contractformulier in op de pagina CONTACT. Je mag me natuurlijk ook bellen op 06 54 27 29 73 of een berichtje sturen via WhatsApp.

Groetjes Annemiek